top of page
Goldfish leaps out of the aquarium to throw itself into the sea.jpg

Welkom in mijn FEMS!

In deze Blog beschrijf ik wie ik ben, waar ik van houd en waar ik in geloof. Daarnaast spreek ik over wat ik aanbied, waarom ik daar in geloof en wat het je kan brengen.


Vanuit mijn perceptie leeft iemand het leven vanuit alle lagen van je "zijn". De Fysieke laag, Emotionele laag, Mentale laag en Spirituele laag. FEMS. Wie ik ben en wie jij bent hangt dus erg af van de situatie waarin we elkaar ontmoeten. Met dat stukje van jezelf leer je elkaar kennen, maar is dat dan direct wie je bent?


Hoe ik denk wie ik ben.......

Mijn naam is Diana. Healingmedium, coach, moeder, leerkracht en Maar intimi weten dat gewoon Diana erg prettig voor mij is. Ik ben gewoon Diana. Met twee benen op de grond, en soms in de lucht, ervaar ik het leven. En vanuit ervaring weet ik dat het leven "gewoon ervaren" nog wel eens een " Dat is makkelijk gezegd" gedachte kan oproepen. Ik mag erg graag filosoferen over gedrag en ik vind het belangrijk om "het verhaal" van meerdere kanten te begrijpen. Tuurlijk word ik geraakt door mensen en situaties in het leven. Flink zelfs, maar ik ben dankbaar voor de dag dat ik mij bewust werd en erkende dat wat er ook gebeurd en wie welke situatie ook heeft gecreëerd IK blijf altijd verantwoordelijk voor mijn gedrag. Dus wie ben ik is bij mij vaak meer een kwestie van hoe denk ik en reageer ik? en hoe wil ik graag zijn?. Dat ik voor mij wie ik ben.

Het leven leert mij dat.


Ik geloof in.......

Ik heb altijd geloofd in Liefde. Ik bedoel Liefde vanuit een gemoedstoestand als een soort van overkoepeld orgaan en tegelijkertijd een inwendige drijfveer. Het was even zoeken, ontwikkelen en moedig zijn om Angst niet meer als raadgever te gaan ervaren. Doorzetten, geloven, vertrouwen en acceptatie gevoed met vergeving, compassie, kwetsbaarheid & zelfkennis brachten me daar toe.

Het genieten van het leven krijgt daarmee voor mij een veel rijkere lading. Als ik het dan toch maar 1x bewust doe laat ik het dan ook maar doen vanuit liefde in plaats van vanuit angst.

En hiermee komen mijn FEMS om de hoek kijken. Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel. Ik zorg er voor dat ik op alle lagen bewust & in ontwikkeling blijf. In de zin van dat ik aanpak waar ik last van heb, als ik mij daar bewust van ben, geniet van wat er is en accepteer wat ik niet kan veranderen
Wat ik aanbied....

Wat ik aanbied is een andere kijk op situaties, op het leven en op geluk. Vooral op de Mentale, Emotionele en bij keuze op Spirituele Laag. Ik ga eerst naar de kern en vandaar uit kijken wat werkt voor diegene die bij mij komt. Het veerkracht programma van HeartMath is een solide fundament om erachter te komen wat je denkt, hoe je je voelt en wat dan als gedrag naar voren komt, vanuit dit gevoel en deze gedachten. Als mensen in de buurt wonen kan ik naar ze toe en verder weg is er een online programma wat precies hetzelfde werkt en via Zoom heb je het gevoel dat we ook samen zijn. Bij fysieke klachten is het belangrijk om eerst de reguliere medische zorg te raadplegen. Je lichaam is een biologische machine en bij ziekte of zwakheden is een arts de beste plek. Wordt dit behandeld of blijkt er geen diagnose vastgesteld te kunnen worden dan kan het programma verlichtend werken op je klachten. Het lichaam wordt immers aangestuurd vanuit je gedachten en emotie, dus bij overbelasting zal dit zeker merkbaar worden in het lichaam. Het veerkrachtprogramma werkt erg "Aards". Daar houd ik van. Dat wil zeggen dat het lichaam, om goed te kunnen functioneren, in balans moet zijn. Dat is Fine tunen wat het nodig heeft. En dat is magisch! Het is een Simpel programma, makkelijk te volgen en erg logisch en heeft een bewezen groot effect op de geluks-ervaring van het leven en je functioneren. Stress en vastzitten is aan te pakken. Je hoeft alleen maar te willen


Spiritualiteit...

Daarnaast ben ik ook Healingmedium (opgeleid met kwalificatie eisen) en daarmee kan er ondersteuning geboden worden op alle lagen. Als je hier nieuwsgierig naar bent of wordt heb ik een informatiepagina gemaakt. Er bestaat nog zoveel onduidelijkheid en spiriwiri gedachten over de spirituele wereld dat het tijd wordt dat we het eens nuchter gaan bekijken. En kennis zorgt voor begrijpen en begrip. Dan is de informatiepagina een mooie start.


Leerkracht....

Ik ben als leerkracht & mens zeer betrokken bij Opleidingscentrum Soulconnections waar we opleidingen en workshops aanbieden op het gebied van bewustwording & Intuïtie, mediumschap en Spiritualiteit. Soulconnections is aangesloten bij de Spiritualist National Union in Engeland en is een officiële geassocieerde Body. Om het Spiritualisme laagdrempelig te houden en het Spiritualisme een stem te geven in Nederland hebben we Stichting SCS opzet waar we activiteiten & diensten aanbieden. De Stichting brengt elke 1ste van de maand een nieuwsbrief uit met inspriratie, de agenda van de maand, mediums uitgelicht en de Vibe van de maand. Voor de nieuwsbrief schrijf ik mijn blog Leven vanuit Authenticiteit.

Geloof & Meerwaarde....

Alles wat ik doe, denk, voel en naar handel is onderbouwd met de wetenschap & kennis, mijn geloof en vanuit filosoferende gedachten, maar bovenal vanuit ervaring en mens zijn. Het leven zal gaan zoals het gaat maar hoe je het ervaart kun je sturen. Hoe gaaf zou het zijn aan "het eind" van de rit je hebt kunnen genieten van je leven, bereikt hebt wat je wilde, genoegen hebt genomen met wat je had en rust in jezelf hebt ervaren bij alle ambities die je had en hebt nagestreefd. Geen spijt hebt van "dingen" en jezelf hebt leren kennen waardoor je mooie relaties kon aangaan. Dat je geleefd hebt in Liefde en dit nalaat als erfenis aan de mensen om je heen.

No stress! Je bent best heel erg leuk en iedereen kan dit.

In Vogelvlucht.......0 opmerkingen
bottom of page