top of page

Quote:

“the spirit mind and spirit body can possess disharmonies which in their turn are reflected in physical illness. The spirit body is a counterpart of the physical body and exact replica. It has all the experiences garnered from this source"

- Harry Edwards -

Over Healingmediumschap

Spiritualiteit, stress, ontwikkelimg

Spiritualistische healing gaat ver terug in de tijd. Al zolang de mensheid bestaat bestaat ook Spiritualistische Healing. Jezus binnen het christendom is misschien nog wel het bekendste voorbeeld. De bijbel is het geschreven woord wat zijn verhaal verteld. 600 jaar eerder het boeddhisme wat spreekt van spiritualistische healing en 1200 bc. het orakel van Delphi wat als basis spiritualistische healing had. Toevallig genoeg komt het orakel van Delphi veel overeen met het sjamanisme wat te vinden was aan de andere kant van de wereld voor de Grieken. Daar werkten de sjamanen binnen de hindoestaanse cultuur ook met spiritualistische healing. Het oude Egypte, de indianen overal over de gehele wereld wisten de mensen dat de spirituele wereld bestond. De rijke en wijze geschiedenis

Vreemd dan toch dat het anno 21ste eeuw zo bijzonder en niet gewoon is. Dat deze rijke en wijze geschiedenis zo verloren is gegaan in de materialistische samenleving van heden ten dage.

Maak kennis met Healing

20221108_115001.pdf (1).png
bottom of page